Onder 'Agenda' in het menu is inhoudelijke informatie te vinden over de verschillende voorstellingen.

 

NIEUWS:

Na 17 jaar hebben de acteurs Nina Werkman en Dré Oudman samen met regisseur Albert van Ham het toneelstuk ROLBRUG van Bouke Oldenhof weer opgepakt. Van 1997 tot 2000 hebben zij hiermee veel succes gehad in veel theaters in Nederland.

In 1999 was de voorstelling genomineerd voor de finale van het Landelijk Festival Amateurtheater in Amsterdam. Onder de naam Toneelgroep Helwerd spelen zij de voorstelling nu alleen in het Bernleftheater.

 

 Het BernleftheaterEen klein privé-theater in het buurtschap Helwerd tussen Usquert en Kantens in Noord Groningen. De eigenaren hebben in 2001 een deel van de schuur van hun boerderij verbouwd tot een klein theater, bestaande uit een toneelzaal met zeventig zitplaatsen, een foyer en een kleedruimte.

Het is de thuisbasis van regisseur Albert van Ham die met wisselende spelers, onder de naam toneelgroep Helwerd, toneelproducties maakt. Hij gebruikt het theater als werkruimte om te repeteren en vervolgens worden de toneelstukken een aantal keren in het theater gespeeld voor publiek. Tussendoor programmeert het Bernleftheater andere voorstellingen op het gebied van toneel, muziek en dans.


 

Agenda

19 maart15:00
Toneelgroep HelwerdRolbrug
26 maart15:00
Toneelgroep HelwerdRolbrug
1 april20:30
ZoudttheaterDe miraculeuze comeback van Mea L. Loman
9 april15:00
Toneelgroep HelwerdRolbrug
23 april15:00
Toneelgroep HelwerdRolbrug
30 april15:00
Toneelgroep HelwerdRolbrug
Kijk voor de volledige agenda onder de kop 'Agenda' in het menu...
Contact
Bestel nu uw kaarten
© 2006 - Kortsluiting