Heerlijk wandelen Terschelling!

wandelen Terschelling

wandelen Terschelling

Jij gaat op vakantie en je hebt er dan ook super veel zin in. Nu is het wel zo dat als jij op vakantie gaat dat je een fijne bestemming moet vinden en je moet ook leuke dingen vinden om te doen. Als jij een vakantie in eigen land wilt doen dan is Terschelling een hele goede bestemming. Hier is namelijk best wel veel te doen en dat merk je dan ook wel als jij er bent. Je kunt bijvoorbeeld wandelen Terschelling, maar je kunt ook gaan fietsen. Daarnaast is het wandelen ook weer op verschillende manieren te doen. Dat maakt het dan ook heel erg leuk om naar Terschelling te gaan. Ook voor de jongeren is het leuk om naar dit waddeneiland te gaan, want voor hun is er ook genoeg te doen. Neem dus zeker een kijkje.

 wandelen Terschelling

Waarom?

Voor een vakantie in eigen land heb je heel erg veel keus en dat maakt het soms ook lastig om te kiezen. Nu is het zeker een aanrader om voor Terschelling te kiezen. Dat komt doordat het toch weer een andere natuur is. Terschelling ligt natuurlijk niet super ver weg, maar  het is toch wel weer een stukje met de boot. Daarnaast is het zo dat je op dit eiland ander strand hebt dan dat je bent gewend. Het is namelijk al een stuk meer op zee. Dat maakt dan ook wandelen Terschelling over het strand een stuk leuker. Daarom moet jij zeker een kijkje gaan nemen.

Wadlopen

Zoals eerder al is gezegd kun je op verschillende manieren wandelen op het eiland. Het is namelijk ook mogelijk om te gaan wandelen naar het eiland. Hoewel je het meestal met de boot doet hoeft dat niet altijd. Je kunt namelijk gaan wadlopen en dat is zoals de naam het al zegt. Lopen naar een van de waddeneilanden. Dit is dan ook een ervaring die je moet hebben. Nu is wadlopen niet geheel zonder gevaar dus je moet wel goed oppassen. Ze zeggen dat wandelen Terschelling dan ook een van de moeilijkste routes is.

Lopen of fietsen?

Als je moet kiezen tussen wandelen op Terschelling of met de fiets dan sta je toch wel voor een lastige keuze en dat is dan ook niet zo gek. Dat komt doordat met fietsen ben je natuurlijk lekker snel onderweg en dan kun je ook sneller ergens naartoe, maar wandelen Terschelling is ook fijn. Daarom is het handig om voor beide te kiezen. Huur een fiets en ga lekker fietsen naar de winkel. Mocht jij meer van de natuur willen zien dan is het goed om te kijken naar lekker wandelen. Dan kun je namelijk rustig de tijd nemen om rond te kijken.