Op het laatste moment toch nog een camper huren

last minute camper huren

last minute camper huren

Als je met een camper op vakantie gaat, wil je vaak niets anders. Maar wist u dat hoe dichter u bij uw vertrekdatum boekt, hoe goedkoper uw vakantie wordt? Omdat campervakanties regelmatig worden omgeboekt, zijn campers vaak nog beschikbaar. Daarom is 9 van de 10 keer een last minute camper huren een hele goede optie. Verhuurbedrijven verhuren deze resterende campers vaak voor een spotprijs, omdat ze anders dit seizoen waarschijnlijk niet zullen worden gebruikt. En dat is jammer! Ben je nog nooit met een kampioen op vakantie geweest? Dan kan het huren van een auto op het laatste moment een goede manier zijn om het leven van voertuigen te ervaren. Dat kan met EV-Camper. Lees dit artikel verder terwijl we u uitgebreid vertellen over de voordelen van het huren van een auto en last minute elektrische auto’s.

last minute camper huren

De voordelen van een camper?

Een caravanvakantie heeft veel voordelen: Je hebt altijd een accommodatie bij je en hebt gemakkelijk toegang tot al je spullen. Bent u met de kinderen op vakantie? Dan kunnen ze meestal gewoon aan tafel zitten en knutselen of spelletjes spelen. Zo’n ontspannende vakantie! Camper heeft vaak een hogere topsnelheid dan een auto met caravan. Je kunt dus meer vooruitgang boeken. Het is ook makkelijker rijden dan met een caravan achter de auto. Er zijn meer kampeermogelijkheden met een camper. Wildkamperen is in veel landen toegestaan ​​(niet in Nederland!!). Daarnaast hebben de meeste gemeenten gratis caravans en kun je ook op veel campings kamperen.  Uw tent plaats is sneller geregeld dan met een tent of caravan. Ook het schoonmaken van de camping gaat sneller. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​paar dagen vrij te nemen. Als u een voertuig bezit: het onderwerp van een voertuig is lager dan dat van een personenauto. En in de winter kan uw camper geparkeerd worden zodat u geen belasting hoeft te betalen.

Wat kun je nog extra erbij krijgen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een camper? En wil je last minute een camper huren om goedkope campervakanties te proberen? Kijk dan op de website van EV-Camper. EV-Camper is een jong bedrijf (2021) uit Amersfoort en biedt elektrische auto’s met alle luxe: automaat, airco, keyless start, achteruitrijcamera, parkeersensoren (zowel voor als achter) en Android Auto of Apple Carplay. Met het panoramische zonnedak creëer je eenvoudig een slaapruimte. En wat betreft duurzame ontwikkeling: Motormannen rijden niet alleen op elektriciteit, maar zijn ook uitgerust met zonnepanelen en een grote batterij. Koken en verwarmen zijn dus volledig elektrisch. De kracht is genoeg voor 2-3 dagen. Als elektrisch rijden nog nieuw voor u is, zal EV-Camper u helpen erachter te komen. Campers zijn uiteraard goed verzekerd en pechhulp is altijd beschikbaar in heel Europa.