Waarom een Pioneer navigatie?

Pioneer navigatie

Een navigatie in de auto is natuurlijk best wel handig. Zo krijg je regelmatig updates voor de nieuwste wijzigingen op de wegen. Daarnaast hoef je je telefoon niet te gebruiken en gaat je batterij minder snel leeg. Ook word je niet afgeleid door meldingen op je telefoon en kan je je focussen op de weg. Daarom is een Pioneer navigatie heel handig in je auto. 

Pioneer navigatie

Voordelen

Voordelen van een Pioneer navigatie worden hieronder duidelijk beschreven:

  • Het heeft een grote touchscreen wat doet denken aan een tablet. Hierdoor is het makkelijk te bedienen. 
  • Daarnaast werkt het met meerdere systemen. Zowel met Android als met Apple. Hierdoor kunnen bijna alle smartphone gebruikers naast navigeren ook bellen en muziek luisteren. 
  • Het heeft een ingebouwde Bluetooth waardoor je het kan koppelen met je telefoon. Hierdoor krijg je geluid te horen als je gebeld wordt. 
  • Pioneer navigatie heeft een lange garantie. Zo kan je binnen twee jaar als er iets mis is met je navigatie altijd terugvallen op je garantie. 

Het bedrijf

Pioneer Corporation, ook wel beter bekend als Pioneer is een Japanse multinational gevestigd in Tokio. Het bedrijf is gespecialiseerd in digitale entertainment. Het bedrijf begon als reparatiecentrum voor radio’s en luidsprekers. Daar zijn later diverse producten bijgekomen. Denk aan CD-spelers, kabels voor televisie, plasma televisies en Pioneer navigatie. In 2010 is het bedrijf gestopt met het produceren van televisies en is de focus meer gekomen op DJ draaitafels. Op die manier is uiteindelijk Pioneer DJ ontstaan en uitgegroeid tot een waar succes.