Vertel je verhaal met A la collection

Heerlijkfijn-Logo

Ben je iemand die houdt van een interieur dat bij deze tijd past en graag deze up-to-date wilt houden. Dan is het leuk om eens te gaan kijken naar producten van deze tijd die ook iets te vertellen hebben. Er zijn namelijk producten voorin huis van bijvoorbeeld A la collection die een verhaal vertellen van bijvoorbeeld mensen of culturen. Dit is interessant wanneer je bijvoorbeeld van een cultuur houdt en dit terug wilt laten komen in je interieur. Zo heb je bij een kussen van een kleur een ander verhaal dan bij een kussen van een andere kleur of vorm!

Heerlijkfijn

Natuurlijke kleuren

Als je van plan bent om bij bijvoorbeeld A la collection een keer te gaan kijken wat ze te bieden hebben. Dan kom je er al snel achter wat voor een soort kleuren ze gebruiken om op deze manier een gevoel te geven aan je product. Denk bijvoorbeeld aan kussens met natuurlijke kleuren. Deze natuurlijke kleuren geven niet alleen de looks, maar ook zeker een gevoel die bij je kan passen. Door het creëren van een bepaald gevoel kan je mensen die bij je binnenkomen een bepaald bijvoorbeeld warm gevoel geven die ze niet kennen. Op deze manier val je op tussen alle andere mensen.

Maatschappelijk verantwoord

Als je bij een bedrijf producten voorin huis wilt halen om het aan te kleden. Dan kan het nogal zo zijn dat deze producten niet verantwoord worden gemaakt en daarom schadelijk kunnen zijn op verschillende gebieden. Bij de lijn van bijvoorbeeld A la collection is dit anders. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is een vorm van ondernemen waarbij er wordt gedacht aan verschillende soorten aspecten bij het ondernemen. Denk hierbij dan aan profit, people en planet. Dit wordt ook wel de triple-P benadering genoemd. Met deze manier van ondernemen ben je dus niet alleen bezig met het verdienen van geld, maar ben je dus ook bezig met de werknemers van producten, de klanten waaraan je verkoopt en ben je bezig met de wereld. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan zo min mogelijk uitstoot leveren.